Onsdag

Hör och häpna, jag ligger och kollar big brother.. Jag typ lovade mig själv att inte börja se för då skulle jag bli som besatt och jag känner redan nu att jag är typ fast! Buuu:( men det va ju några snyggingar ser det ut som, tjooho!! Men det kanske kan va värt att följa ändå, dom verkar rätt sköna. Blir dock jobbigt om jag inte klarar mig utan det, precis som det blivit med alla andra favvosar som tex: desperate, greys, gossip, vänner, ensam mamma söker, top model m.m.

Har haft en härlig kväll idag igen som bestått av lite plugg, sedan har jag legat i badet en bra stund och därefter bar det av till kalas hos Linnea!:) är alltid så himla mysigt när vi har vårat kalasfika, så kul att vi fortsätter med det med tanke på att vi gjort det ända sen vi var små! Ska snart stänga mina blå om jag kan slita mig från tvn....

Insta

Instagram: annahillgren
See u there

Känns som att instagram faktiskt tar över Facebook lite, sakta men säkert!

Ge mig.

Sån sjuk nostalgi!

onsdag

Alltså jag dööör, tänk vad en liten like någonstans kan göra!!!!! Helt sinnes, hahah. LYCKA. Är iallafall klar med stallet för dagen och det blev en skogstur i det härliga väder. 12 grader i februari?! och skinande sol. Kändes typ som att det var sommar nästan. Måste faktiskt erkänna att våren är nog min favorittid. Man vet vad man har framförsig de närmsta månaderna och första solen är typ det bästa som finns. Lovely:)

Mitt köksbord, stolarna och tvbänken har fortfarande inte kommit heller, konstigt nog. Jag vill ju flytta in nuuu. Jag vill liksom flytta in när allt är på plats så att det inte känns halvdant alltihopa, iallafall när det gäller de stora prylarna. Vill åka och kolla på en byrå också, sen ska nån snäll själ få sätta upp mina tavlor och sådär också. Nu var det mycket jag vill märker jag... Men har iallafall bestämt att jag ska sova där fredag natt eftersom jag jobbar då och det är så enkelt att bara promenera hem istället för att tvinga någon snällisvakt att vänta på mig;) Drar till stockholm igen på lördag morgon så måste hinna packa på morgonen då eftersom jag förmodligen inte hinner på fredagen pga tävling och jobb. Alla mina kläder är ju där, så det underlättar faktiskt en hel del när jag tänker efter:) Men vi åker inte förrän 11.15 tror jag det var så det borde va lugnt!

.

Dags för ett nytt jobb. Nu under sportlovet verkar det inte ens behövas vikarier? Börjar bli lite rastlös av att gå hemma på dagarna, även fast det är grymt skönt att få sova ut. Skulle ju va guld om man hade fått förlängt vikariat på ett ställe, eller något liknande. Men jag menar, hur svårt ska det egentligen vara att hitta ett heltids/deltids arbete? Är nästan frustrerande hur mycket arbetslösa det finns nu. Jag har "bara" ströjobb, men det skulle va så jäkla skönt att kunna gå till samma ställe varje dag och veta vad man ska göra och när man börjar m.m.

Ja, jag är ju som sagt ledig idag då. Ska åka till stallet strax, sedan ska jag ägna min dag till att plugga lite körkort, och sedan ikväll blir det lite kalas.

22.22

Make a wish

Härliga tisdag

Har varit sån härlig dag idag! Underbara vädret fick mig på så bra humör:) var på stan med mallan, sedan var vi i Valbo och åkte runt på lite olika affärer! Med mig hem fick jag iallafall ett par nya fräscha convetse, ett halsband, en piké och en kuvertväska!

Sedan "firade" vi vår namnsdag med mamma med käk på Harrys:) myyysdag!! Och nu på kvällen blev det hoppträning med Caesar. Perfekt träning inför fredag! Hoppade lite bana och avstånd, just vad vi behöver träna på just nu:) han gick super iallafall så det kändes skönt.

Namnsdag

Idag har jag namnsdag, för det är Mariadagen!:) har fått lite småplock av mamma, gullis. Nu är jag på väg mot stan en sväng, helt galet fint väder....

Väckarklocka

Otippat att min hjärninställda väckarklockan ringer halv 8 idag igen. Herregud har vaknat halv 8 varje dag i över en veckas tid, och då har jag varit pigg liksom. Dampppp. Lär plugga lite
Körkort idag, kul som fäään. Elle???

Maggan

Måndag

Har inte riktigt smält helgen ännu, den va så jävla bra så jag vill uppleva den om och om igen!! :D

Blandad kompott av sammanfattningen:
- bästa sällskapet
-min väska fastnade i tunnelbanans dörrar, lite småjobbigt.
-min påse började tjuta när vi gick ut från zara.
-blev nekad av en Sandvikensvakt på något förkrökställe......
-spräckte hela framskärmen på luren.
-kändes som att vi vandrade genom hela Sthlm innan vi äntligen hittade vårt hotell som låg 5 min från Stureplan. Vi trodde att vårt hotell låg låångt bort.
-mysiga hotellet som hade röda mattan ute på trappen.
-såg kändisar(blir som en 8 åring då)
-festade lite med kändisar å!!
-yrade runt på Stockholms gator (tackar Gud för gps i telefon)
-Max + donken käk
-efterfest
-FEST
-hotellfrukost<3
-god mat på vapiano
-baksmälla(mestadels av resan...) men så jäkla värt!!!
-stadsvandring
-mysiga och välbehövliga förfester.
-åkte hummerlimmo+champagne(wtf?!) igenom stan och sen till efterfesten. helt.jävla.galet
-stod på listan på collage så vi slapp feta köerna. (tack Zandra du är vår Gud)
-träffade fina, härliga, mysiga människor. Blev nästan lite kär!

Det jobbiga är att jag saknar typ helgen, haha. Men samtidigt kanske det inte heller skulle va lika kul om man gick ut där jämt för då blir det ju liksom inga "speciella" utgångar. Det är ju såna här helger endast lite då och då som sätter sig i ryggmärgen och gör att de blir extra speciella och helt galna. Klubbarna är ju verkligen annat om man jämför med Gävle, det ju vem som helst. Dock ledsen över att vi inte tog nå bilder typ, vi som lovade varann att ta massa kort. Men den här helgen kan jag leva på lääänge!!!:) Sen tycker jag det är lite jobbigt med alla Stockholms fjortisar, åh jag får damp. Kanske för att de flesta är snygga och klär sig snyggt så som inte jag kan eller passar i, och jag blir lite avis(ganska mycket), sen är dom säkert stenrika också som grädden på moset. I-landsproblemen nu för tiden alltså... Nej men får va nöjd med mitt liv också, är ju inte fy skam det heller:)

Tillbaka till vardagen... Idag har jag grejat i lägenheten så nu är alla mina kläder där förutom de som ligger här på vinden. Det börjar verkligen se ut som ett hem nu, ska knäppa lite kort sen när jag är där nästa gång!:) väntar bara på tvbordet, köksbordet och stolarna. Sen ska ju nån byrå och lampor in också men det är ingen större brådska. Sedan har kvällen bestått av träning med Caesar. Dressyrträning var det idag och hoppning imorgon, perfekt uppladdning inför fredagens tävling! Hoppas cesse är lika taggad som jag på en felfri ritt i vår 120 debut....

.


M. Forni

"Man måste skaffa sig lite sår och brutna ben så att man ska vilja kämpa för att bli hel. Stängde igen en dörr idag och plåstrade om alla sår. Det var skönt gjort. Jag tycker väldigt mycket om mig själv och vill inte se de där tårarna något mer. Vill ta hand om mig själv och vill hitta någon som också vill ta hand om mig. Jag känner väldigt mycket... ja, väldigt mycket bara. Ni vet. Tillslut tröttnar man och känner sig redo. Jag är på en helt annan plats i livet än jag varit. Mer säker på vad jag mår bra av och inte rädd för att agera för att komma dit. Till välmåendet. Det finns väldigt många som hjälper mig på vägen dit och jag håller hårt i dem. Det andra får vara. Ibland måste man ta väldigt jobbiga beslut för att ta hand om sig själv. Försöker av hela mitt hjärta att agera moget och med respekt gentemot mig själv och min omgivning. Vill ha samma sak tillbaka. Det är inte svårare än så."
-
Michaela Forni

i brist på annat

Har du:
Någon som förstår dig? ohja
Någon som du saknar? det hoppas jag
Någon som du hatar? haha ja..
Vem kramade dig senast? zandra
Vem pussade dig senast? marcus
Vem ringde dig senast? malla
Vem ringde du senast? Mama
Vem var hemma hos dig senast? mama
Vem var du hemma hos senast? senaste personen var marcus, annars hotellet i helgen då:)
Har du några kärleksproblem? kan jag inte påstå
Har du pratat med någon idag? jaaada
Har du gråtit idag? Nej, peppar peppar ta i trä
Har du skrattat idag? inte ännu, men det är en lååång dag kvar

Jag:
Är singel? jaarå:)
Svär ofta? det kommer automatiskt tyvärr
Sjunger i duschen? Yes
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? why not?
Skrattar åt dina egna skämt? alltför ofta
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Ja, vem skulle inte!!

Har du:
Piercingar? i öronen
Syskon? Yes
Jobb? jappp
För många vänner? Man kan aldrig ha för många vänner
Rymt hemifrån? När jag var liten hände det väl X antal gånger, men kom ganska snabbt tillbaka 
Färgat håret? Jajamen
Bra självförtroende? nja, men det finns väl en hel del man vill ändra på
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Varit kär? räknas olyckligt kär?
Dumpat någon? ja
Gjort något olagligt? har hänt
Somnat i skolan? hahaha, ja..
Brutit ett ben? nej, peppar peppar ta i trä igen...
Tappat bort mig i min hemstad? haha ja!
Sett en fallande stjärna och önskat något? Självklart
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Heheh, mhmmm
Smugit ut utan lov? Nej
En hemlighet som ingen annan vet? ja, gud ja
Sovit en hel dag? Nej, det går ju typ inte?
Somnat gråtande? nej
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? det är nog något som alla kommer göra minst en gångi livet
Blivit generad inför folk? Haha, jaa
Varit kär i någon utan att säga det till personen? nix
Ätit musslor? nej, det känns lite creepy
Haft ett förhållande i under en månad? Ja
Blivit kallad player? inte vad jag vet
Färgat ditt hår svart? nej, men vore kul att pröva!

Vad:
Längtar du till mest just nu? den riktiga våren, tills jag får ett heltidsjobb där jag trivs som fisken i vattnet och andra storslagna händelser.
 
Ska du göra i helgen? Tävla, Stockholm, Avicii m.m
Har du för kläder på dig? sidenmorgonrock
Gjorde du igår? var i stockholm, var bakis, kom hem, låg i soffan och såg film, därefter sova.
Ska du göra i sommar? mysa, jobba, sola, bada, festa, tävla, umgås med mina fina, bara njuta av sommaren och allt som hör därtill.
Åt du senast? frulle
Har du för mobil? iPhone
Vad köpte du senast? mat på donken igår
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? förmodligen hamna i chock 


Vem/vilka:
Slog du senast? oj, det vet jag faktiskt inte
Fick du sms från senast? ludwig
Pratade du med i telefonen senast? malla
Älskar du? alla fina varelser i min närhet, sen har jag väl en fetisch för att ha roligt också så det älskar jag av hela mitt hjärta faktiskt.
Skulle du kunna göra allt för? oj, det varierar lite från dag till dag
Var du med senast av det motsatta könet? var ett gäng på efterfest i lördags
Kan du lita på mest? mina bästos
Vet mest om dig? jag
Sov du tillsammans med senast? emelie

Allmänt:
Har du pussat en groda? iuuuh, nej?!
Kan du hjula? Japp
Biter du på naglarna? Big no
Är du EMO? neheej
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, shoppa järnet, verkligen unna mig något
Skulle du kunna hoppa fallskärm? vetefan alltså
Har du sjungit inför publik? nej, blir lite jobbigt om man inte kan sjunga
Följer du mode? kan jag inte påstå att jag gör.
Är du hungrig? nej, åt just frukost jöö
Är du blyg? ibland kan jag vara

Gosigos

Haha det sjukaste är att vi har haft fullt upp med att va bakis på dagarna denna helg... Fyfan kändes som att jag blivit överkörd av ett tåg, så sjukt sliten... Men det va lätt vart! Måste verkligen tacka Zandra och Emelie för denna underbara helg, och ni andra fina som också va med och förgyllde tiden i storstan:)<3

Nu börjar wallander igen, be right back..

:)

Säger bara: oh my goood vilken helg!!!! Bästa på lääängelänge.

mysimys

Laddar

Död

Shit vilken kväll det var igår!!! Så sjukt roligt hade vi:D mötte upp Zandra efter hennes jobb, sedan var vi på något förkrök ställe och därefter klackade vi vidare mot collage! Så sjukt nice för Zandra stod på listan så vi fick gå före den milslånga kön och slapp även betala. Dööör, hoppas kvällen blir lika grym. Träffade såna härliga människor igår också , så har vi tur kanske vi hookar upp med dom idag:)

Så. Jävla. Bakis

Äntligen?!!!

Trött tjejjj

Nu har jag anlänt hemma i sängen äntligen! Har varit en riktigt rolig jobbdag idag med härliga arbetskamrater:) tänk vad det kan underlätta ibland... Men var inte så kaosartat som jag trodde det skulle bli, utan hade lugna fina loger med trevliga face! Är dock trött som en Björn nu så kommer väl somna på 3 röda...

Hehe

Har precis dukat klart logerna och har lunch just för tillfället:) det blir en lång och jobbig dag för det är skitmycket bokat! Buhuu, hjälp mig att överleva...

Rise and shine!

Onsdagskvällen

Ja, den här kvällen har mest bestått av att jag har hängt lite i min lägenhet och lagt in mina kläder i garderoberna där. Helt sjukt vad mycket kläder jag har. Fattar inte hur allt ska få plats... Jag hoppas verkligen att jag får in min byrå någonstans som jag har här i strömsbro. Garderoben är proppfull och då har jag ungefär hälften av kläderna kvar här hemma... Ska bli intressant att se om det finns någon bra lösning på mitt problem. Kändes ändå som att jag slängde en del kläder idag, men det syntes inte när jag packade upp tyvärr.

Men har en kartong kvar med lite kläder som jag inte vet vad jag ska göra av. Jag tror dom skulle skruva in en till hylla så söder skulle ju vara guld värt:) Annars har jag diskat rent alla glas, bestick och tallrikar och ställt in det i skåpen. Äntligen börjar det bli lite ordning!! Och tack min älskade mamma som hjälper mig, vet inte vad jag skulle göra utan dig! <3

Nu väntar jag bara på att bordet, stolarna och tv bänken ska anlända, sen tror jag att de "stora sakerna" är på plats! Ska skaffa mig en liten byrå till också där jag kan ha lite extra förvaring, sen skulle jag vilja ha en bokhylla av något slag eller ett skåp. Men det är inget som är brådskande utan det kan jag kika på när jag bott in mig lite :)

Sen är det ju alltid smågrejor man alltid kommer på att man måste köpa och göras, men det får jag ta allt eftersom. Typ som blommor, sätta upp tavlor och alla smådetaljer. Är ju omöjligt att komma på allt man vill ha i ett kök tillexempel. Men som sagt, är iallafall en bra bit påväg och det känns skönt:)

Ute och går med våra hundar

COLLAGE

Hejdå

Byebye mina älskade kläder. Helt sjukt mycket pengar jag bara slänger nu om man ser från den sidan!

Onsdag

Det är som att jag har en inställd väckarklocka som gör att jag vaknat strax innan halv 8. Börjar nästan bli lite creepy måste jag säga. Men det är ju skönt att vakna i tid, även när det inte är jobb som gäller under dagen. Ingen Vikarieförmedling idag heller som ringde så det blir inget dagis-jobb denna vecka för mig. Imorgon är det ju jobb på Läkerol från 11 tills sent på kvällen, och på fredag åker jag till Stockholm och blir borta hela helgen!:)

Så idag kanske jag borde ta mig lite tid att åka till lägenheten och packa upp lite lådor samt fortsätta packa här hemma i strömsbro. Älskar att packa!!! Not..

Mums!

vill se!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bIgdLJZGu-M&feature=player_embedded

Afternoon

Lite galet vad glad jag blir av en liten kommentar här på bloggen!! :) Tihi. Jag har nu kommit hem efter att ha varit i lägenheten och donat lite, samt lämpat av alla grejor som vi handlade idag på ikea. Det är verkligen intressant hur mycket grejor man faktiskt behöver ha som man inte ens tänker på när man bor hemma. Jag har hur mycket saker som helst kvar att inhandla innan mitt hem blir fullbordat utan att något saknas. Men det är så skönt att iallafall vara en bit på väg:) Tror jag ska skriva en lista på vad som behövs som jag sedan kan bocka av allt eftersom. Efter all shopping satte vi oss och åt lunch där inne på ikea, så jääkla gott! förstår inte hur allt kan vara så billigt där inne?

Svar


Klara
om inflyttning snaaart:

Jag följer din blogg dagligen, den är grym! :) Jag skulle gärna vilja veta vart du köpt din nya USA-tröja?

Tack snälla, gud vad glad jag blir!! :) Jag har köpt den på nelly.com 

Ikea

Just nu sitter jag i ett kaosartat Ikea! Vi ska käka lunch och det är as mycket folk. Är lite folkskygg av mig så jag fick äran att paxa bord istället :)

Jag hittade massor av viktiga grejor, så nu behäver inte köket känna sig så tomt för nu är en hel del inköpt äntligen! Nu kan jag på riktigt säga att det nog blir inflytt i veckan. Ska bli så spännande men samtidigt lite ångest också, precis som jag anade.

Upp och hoppa

Vaknade Jättetidigt av mig själv idag. Vet inte om det var för att jag låg typ bara och väntade på att Vikarieförmedlingen skulle ringa in för jobb men dom ringde liksom aldrig. Så där låg jag i sängen och väntade i onödan:) kanske är bra att jag är hemma och kurerar mig lite idag och inte är bland massa snuviga barn.

Var så sjuukt trött igår så jag somnade på en sekund typ. Fattar inte varför jag är så trött jämt. Hahaha och så hade jag sån dryg dröm inatt... Jag och en till var ute och gick i spöregn, och helt plötsligt hittar vi värsta karusellen som vi hoppar på. Det var som en gunga och jag drömde liksom i drömmen att jag höll på att ramla av, det var så wierd. Sedan skulle Vi skulle åka till Thailand, men vi åkte på morgonen och skulle åka hem på kvällen första veckan, istället för att bo på hotell. Och jag hade bokat massa grejor den veckan och hade glömt att jag skulle till Thailand och det var bara massa strul. Och i samma veva skulle jag gå hem från en fest, och då hade jag ha mormors hund med mig som bara skenade iväg med mig släpandes efter. Och egentligen ville jag inte ens gå där för det inte fanns någon belysning under tunneln. Hahaha helt sjukt var det...

Men nu har jag äntligen vaknat som sagt och tur var väl det, mina drömmar börjar spåra lite. Dock var den här lindrig om man jämför hur det brukar vara! Haha:)

Sjuk

Tror jag har gått och blivit lite sjuk igen. När jag väl känner mig bättre så tar förkylningen fart igen, så irriterande bara. Täppt, hostig, snorig you namn it.

Men var på stan en sväng idag ändå och sedan har jag varit hemma och tagit det lugnt bara. Men det blir nog jobb imorgon, antar jag... Känner mig egentligen inte nå pigg alls men jobba bör man annars dör man. (nästan)

.

Dålig update

Förlåt för dålig update! Men har haft fullt upp och igår på tävlingen glömde jag min mobil i lastbilen och orkade aldrig gå från ridhuset:) men det gick kanon på tävlingen, var 2a i båda klasserna:) trodde aldrig på placering med tanke på hur mycket starter det var. Är verkligen supernöjd med honom.

Dör

Va trött jag ääär!!!! Klev upp tjugo över fem, och åkte till stallet. Nu sitter vi i lastbilen på väg till högbo för tävling:) är så trött så har inte hunnit bli nervös än.

Var så sjukt bakis igår också, inte jättekul med tanke på att jag började jobba på Läkerol kl 12-22... Men det var det värt, hade så sjukt skoj i fredags!! :D

Feeest

Vin mys nuuu!

inflyttning snaaart


Det är helt sjukt vad värt det är att börja tidigt och sluta tidigt istället för att få lite sovmorgon och sen sluta när det är kolmörkt ute. Så nu på eftermiddagen har jag och mamma åkt med lite packlådor till lägenheten, så snart är flytten i full gång. Man kan ju inte flytta in förrän sängen är där, och innan jag flyttar in vill jag ju ha hunnit köpt glas, tallrikar och allt sånt som för mig är ett måste. Och så lär jag ju inhandla tv, kastruller och allt sånt tjafs också. Haha, helt sjukt vad grejor man måste ha, trodde aldrig att det var så här mycket! Men när allt är klappat och klart kommer det bli så bra, kunde inte hittat något bättre :D


Torsdag

My goood vad skönt att denna dag är över. Klockan ringde kl 6 (!!!!) imorse, då jag började kl 7 ute i Björke idag igen:) var med de mindre barnen, dom var ganska få så det var skönt och det gick super. Hade godaste lunchen med mig också! Plockade iordning en egen sallad igår på triangeln. Fanns allt mellan himmel och jord, och så fanns det skitgoda såser att välja mellan också. Jag dog lite när jag såg salladsbordet:)

Imorgon ska jag vara ledig, längtar sjukt mycket faktiskt till morgondagen:D först ska jag till frissan halv tio, där jag förövrigt älskar att vara! Sedan ska jag träffa min efterlängtade bästo jooosy. Hon är hemma i Gävle alltför sällan, så det ska bli så kul att ses igen. Känna som 1000 år sedan sist! Kvällen är fortfarande lite oklar beroende på om jag ska jobba eller inte, annars fortsätter vi våran dag på kvällen å:) hihi.

Hej nya kärlekar

Onsdag

Blev en rätt soft dag på jobbet. När jag kom hem hade supermalla lagat mat!!!! Mumma. Sedan bar det av till hööks/ryttatstugan för att kolla lite fina grejor till havremopparna. Och guess what?! Sedan bakade vi. Så jääääkla gott. Lätt den bästa kakan jag varit med om;) humle/noblesse kakor.

Björke

Nu sitter jag i peronalrummet här i Björke. Blev inringd halv 8 imorse och jobbat fram till 16 tror jag det var. Har varit ute hela förmiddagen i snöstormen och det var väl kanske inte det bästa för mig just nu när jag är sjuk fortfarande. Men det var ju bara att bita ihop det! Går dock och hostar som en tok så smittar väl varenda varelse på detta dagis. Kanske borde vara hemma imorgon och försöka kurera mig lite..

På bilden nedan är en sida av min fina saga som jag hittade igår när jag packade ut mitt rum lite. Hahhaa fyfan hur man skrev och ritade när man va mindre. Sweeet!

Woopppa

Duktig kille fick va med i tidningen idag:)

Tack bästa mami:)

collage

Blä

Igår var det en riktigt jävlig dag för mig. Vaknade upp och kände mig jäkligt krasslig, precis vad man behöver nu liksom... Så jag låg hemma sjuk hela dagen och snorade, nös och hostade vart och vartannat. Höjdpunkten på dagen var när malla Joinade mig i min sjukstuga och hade med sig lunch till mig:) jag försökte ju kurera mig hela dagen för att bli skapligt pigg för dressyrträningen på kvällen, men gick väl som det gick med det..

Träningen var katastrof och det gick så sjukt dåligt. Det var väl dels för att jag var febrig och inte riktigt hade tålamodet på min sida, och det riktigt brann i mig. Caesar va säkert lite trött och hade träningsvärk från söndagen. Den träningen vill jag bara glömma, så illa var det. Är hemma i min sjukstuga idag också, men är definitivt piggare idag så det är skönt:) träning ikväll är det också och då hoppas jag verköigen inte på en repris från gårdagen....

tröttnar aldrig!

Bästa söndagen på länge

Finaste killen!!

Har gått så jäkla bra idag!! Var så nervös innan båda klasserna så att jag trodde jag skulle spy. Förstår inte varför jag var så nervös? Har hoppat dom höjderna tusen gånger, men ändå tyckte jag det kändes högt. Hahah, man har väl gått och blivit gammal samt höjdrädd... Men iallafall, till resultatet. I 1 meter så var vi felfria och Kom på en 3e plats. Sedan i 1,10 meter så var vi också felfria och där slog vi till på en seger! Han var så himla fin i båda klasserna, finns liksom inget mer att säga. Trodde aldrig att första tävlingen skulle kännas såhär bra:)

Cesse

Tävling

Nu sitter vi i lastbilen på väg mot tävling! Har knoppat Caesars man och gjort honom skitsnygg! Får lägga ut lite bilder senare under dagen:)

Jobbet igår gick kanon, var hur lugnt som helst. Hade bara fem loger som skulle käka på våran sida, så det var inte speciellt mycket att göra. Så vi chillade väl mest runt och lyssnade på henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Skulle vara rätt fint om det kunde va så på matcherna också;)

:D

Lördag

Fick sova länge idag och oh my goood vad skönt det var. Sedan åkte jag till stallet och Caesar fick gå i skogen för att få springa av sig lite:) packade grejor för tävlingen imorgon och putsade lite på gullet lite. Ska bli så jäkla kul att få tävla imorgon, längesen jag längtade så mycket. Var 16 månader sen jag tävlade på "min egen" häst, och nu är det ju vår debut tillsammans!

Är på väg till jobbet nu, är ljust och fräscht eller vad det hette. Nå komikertjosan på Läkerol, men tror det blir ganska lugnt idag:) hoppas! Är lite småsliten, och så vill jag komma hem i tid med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon. Nu ska jag byta om och börja! Puss

Friday is over

Har varit en bra dag måste jag säga! Först arbete på dagen och sedan bar det av till lägenheten för att kolla hur allt såg ut och guud vad fint dom hade fixat:) tapetsera lite och måla! Samt flyttat in garderober, dragit sladdar och så ställde vi iordning soffan och soffbordet. Längtar tills allt är klart, men det känns som att det är långt kvar.. Alla kläder, min säng, alla köksredskap, tallrikar, glas, lampor m.m. Men snart så borde det va dags att jag får flyga ur mitt älskade bo.

Därefter var jag hos Caesar en stund, sedan hem för att Käka och mysa lite med älsklingsmami. Och var väl inte så otippat att jag skulle jobba även på kvällen. Började 22 på Harrys och idag fick jag stå i entrén! Var lite krångligt innan man kom in i det men det var skitskoj:) Tycker verkligen om att vara där. Idag var det dock väldigt lugnt, vilket kanske var tur eftersom jag var lite ovan med kassan och den nya positionen;) hihi. Men nu ska jag sussa.. Pöss

Sneakpeak

Rise and shiiiine!!

Jobb 7.30-16, därefter kik i lägenheten!!!!!

Good life

:)

.

På vägtill jobbet ..

!!

Ja, här står jag och andas in avgaser.

.

En gång i phuket

Ikväll ska jag försöka få mina fula tankar att försvinna genom att gå på bio istället. Jag är typ fortfarande lite irriterad för tidigare idag, det vill liksom inte gå över. Men ändå sitter jag här igen, på den jävla bussen. Denna gång fick jag åka med iallafall:):):)

Ska berätta sen om det som gjorde mig flytokig hahah, inte värsta grejen men ändå. Tillräckligt för att få mig arg.

Fy i helvete vad jag är arg, vill bara kasta iphonen i ån för det var den som startade denna helveteshalvtimme

Trööött

Så fruktansvärt trött idag, helt galet. Orkade inte ens göra tester igår när jag kom hem. Men slutar kl 16 idag och Malin skulle rida Caesar idag så kvällen är fri till att plugga lite:) och sova....

Dagens slut

Nu börjar dagen lida mot sitt slut, och jag ör faktiskt ganska sliten känner jag. Det tar på krafterna att rita, vika loppor, åka pulka, leka, läsa bok och mysa med barnen. Men det har varit en härlig dag som avslutades på hästryggen:) träningen gick bra, fick hoppa lite enkelhinder och avsluta med bana så det va bra genrep inför helgens tävling. Trodde hela tiden att tävlingen va på Fältis men tydligen var den i storvik, hahah. Sällan jag, världens koll...

Cesseträning för Lotta!

C

Wiop

Mobilen ringde halv 8 imorse och blev inringd för jobb på herrgårdens förskola:) var ju där förra veckan, så det är roligt att va tillbaka. Har varit ute på förmiddagen och nu har jag lunchrast en liten stund till, gööött. Slutar väl vid 16 tiden så då ska jag åka hem och sedan vidare till stallet och träning med Caesar :) mys.


Ja det inlägget skulle kommit vid lunch men tydligen ville det inte ladda upp.

Jobbar

Dör lite

Rubriken kan tala för sig själv och mig. Jag har suttit med proven i 2 och en halv timme, och då gjorde jag endast 2(!!!!) prov? Är det ens lagligt att proven ska vara så fuckade? Blir alltid så upprörd efter att jag suttit med dom där förbannade testerna. Sista testet fick jag iallafall 60 av 70, men var det godkänt då? N.E..J! Helt omöjligt att bli godkänd verkar det som i mitt fall.

Ska ta mig an ett prov imorgon också efter träningen, kan bli intressant... Hoppas nästan att jag slipper jobba så jag får printa in alla svaren i hjärnan. Skulle ju vara guld värt:)

Men iallafall så fick caesar gå i ridhuset idag och det fick väl bra. Känns lite som att han är i en trotsig period nu alltså, då han inte riktigt vill göra som jag säger. Men han skötte sig bra ändå i helhet tycker jag:) gullen.

Min hjärna är mos så nu ska jag låta den vila några timmar. Puss på er

Mmmmhm

Mysdag! Är på väg till stallet nu efter att ha varit på stan med Emelie. Vi käkade lunch och smorde lite planer, sedan tog vi en snabbissväng på stan och kikade lite. Jag fick med mig ett par skor och en mössa så det var ju lite lagomt för mig idag:) hihi. Kvällen ska försöka spenderas till stor del framför datorn och körskoleproven, skjuuut mig.

Cityyy

Nu ska jag uträtta lite ärenden på stan, samt träffa Emelie!!:) hihi goos.

Söndagsmys

Har haft en riktig söndagsmyskväll idag. Varit massa bra på tv och ätit god mat! Sofias änglar, så ska det låta och sen Wallander! Och på det blir det lite vänner nu som godnattserie:) mysis! Sen är det ju aldrig fel med bra people på andra sidan luren heller.

st tropez!

Har haft en nykter helg och jag är nöjdare än någonsin. Så galet skönt att vakna upp på morgonen och bara vara trött. (slippa känna äcklig bakiskänsla) Moaha, stackars er som vaknat med en dundrande huvudvärk och spykänsla! Har bara saknats att jag skulle tränat och läst mer teori.. Varför är jag så otroligt lat? Men iallafall så älskar jag den här låten och jag blir så sjukt sugen på att festa när jag hör den.

:)

Det har varit en extremt lugn dag idag, så himla skönt:) jag har legat i soffan och kikat skidåkning och gladiatorerna från gårdagen som jag missade! Prime och pansar, geee mig. Har precis käkat lite och ska nog ta mig an lite körkortsläsning.. Jag måååste skärpa mig nu, min kusin har fan skaffat nu och han är 2 år yngre än mig. Nu är det dags, antingen skiter jag i att göra testerna och bara bokar. Eller så gör jag proven och krigar och får sedan köra med skolans bil. Det är ett svårt beslut!

Jobbet igår gick kanon, var riktigt mycket folk ute igår faktiskt. Hade en lika bra kväll igår som i fredags, härliga jobbhelg!!!:)

God morgon:)

Jobb!

Kom till Harrys ikväll!!!!:)

mmhmm

såg den här på erikas blogg, och måste hålla med henne om att det är den bästa scenen någonsin! myy gooood vad jag är kär i chuck bass. Helt stört.

Skjut mig?

Buuu

Herrejävlar så kallt det har varit idag. Caesar och jag frös när vi red, huua! Borde inte va lagligt att rida såna här dagar, men man måste ju om havremoppen ska hållas i trim. Sen är det ju tävling nästa söndag så nu ska vi allt bli i form båda två:) hihi. Är nästan lite nervös redan, har liksom ingen aning om hur han kommer vara.

Men nu har jag grejat lite med den lille vita och nu sitter jag i boxen hos cesse lite och myser bara:) ska åka hem snart och då kan jag lova att det första jag ska göra är att hoppa i badet!

Tack o hej

Vissa människor vill jag bara spy på.

Harrys

Gud vad skoj jag hade på jobbet idag! Har saknat det stället faktiskt, var mer än en månad sen jag jobbade där sist. Kändes kanon att va tillbaka och kan väl tycka att det var sig likt, tack och lov :)

Jag och Mathias stod i garderoben men det va så himla lugnt idag så vi chillar väl mest. Kikar på alla som dansar;) hahah jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte ser ut som så när jag är ute, men risken finns väl.... Det var Sussie och Lilly som gästade oss ikväll och dom va väl bra, men det är väl mest äldre som känner till dem tror jag:)

stänger mina blå nu, sleep tight!

Mätt så in i bomben

Tacooo

collage

:)

Jag började med stallet iallafall och det var nog ett klokt beslut ändå. Var alldeles själv i ridhuset så det var superduper för då kunde vi trimma lite hur vi ville. Caesar var jättefin idag faktiskt, över förväntan eftersom han vilade igår. Han börjar göra mer och mer framsteg faktiskt och han växer i mina ögon för var dag som går:)

Har märkt att han och jag är rätt lika humörmässigt. Kanske inte är så positivt men lite kul när jag tänker efter. Han blir rätt arg och har rätt kort stubin, precis som jag. Växlar humör innan man ens hinner blinka, precis som jag. Är genomsnäll egentligen, precis som jag hehe. Och såklart ett varmt hjärta, likaså har jag! Sen kan han se sur ut också även fast det säkert inte är meningen, så kan nog alla uppfattas faktiskt. heheh, lite kul sådär.

Men, he's a good man!

Vinterland

Vad är det som händer där uppe? Är ju fett mycket snö ute!!? Helt stört vad det snöade igår när vi åkte hem från jobbet igår, knappt så att man såg vägen. Det resulterade ju i att det var plogning på G mitt i natten, ett sånt där härligt ljud som man bara vill ligga och lyssna på.... Eller?

Men iallafall så verkade det som att det blev ledighet för mig idag på dagen, vilket kanske var tur eftersom att jag upptäckte att jag ska jobba på Harrys ikväll/inatt.. Skulle egentligen gått på bio med malla men eftersom jag såg schemat så sent som igår så blev det inställt tyvärr:( jag som var så galet sugen på biomys och lite sistertime. Buuh! Men men, plikten kallar och kan ju inte gå med en tom plånka heller:)

Ska läsa lite körkort tänkte jag, och sedan åka ut till stallet. Eller tvärtom, kanske börja med stallet vore en bättre ide? Tål att tänkas på under frullen!

Hejj

Idag har det varit en ganska lång dag för lilla mig. Men den har varit rolig faktiskt:) började klockan 12 på läkerolen, och efter det slaget har det varit full fart hela dagen/kvällen. Riktigt stressigt där ett tag men det redde ut sig riktigt bra ändå. Så nu har jag precis lagt mig i sängen, redo för lite sovning.

Good day

Idag har jag haft en riktigt bra dag faktiskt. saknar dom, dom borde ske oftare:) jag jobbade på herrgårdens förskola idag, gick super bra! Ungarna va så söta:) sedan blev det ju stallet och kvällen har varit en spenderats framför film och myyys, hihi. Skulle varit på samma ställe imorgon också men trodde det va tisdag idag, och jag jobbar ju på hockeyn på torsdag (imorgon) vilket liksom inte alls fanns i min hjärna förrän nu ikväll. Så jäkla klantigt men hoppas det löser sig.

Härliga vinterland...

Ute i skogen med Caesar nu, har precis ridit klart så skrittar av honom nu:) tänkte rida i ridhuset idag men eftersom jag hann ut till stallet när det var ljust så ville jag passa på att rida ut. Bra ide av mig tycker jag, tror björnlufsen här under mig håller med;)

.

RSS 2.0