Satan i Gatan

satan i gatan så varmt det har varit idag. Trodde seriöst att jag skulle smälta när jag satt på balkongen. Odrägligt varmt trots att det blåste. Först gnäller man på att det är för kallt och att det inte är någon sol, sedan gnäller man på solen och att det är alldeles för varmt. Svårt det där..

Jag har iallafall gjort lite nytta idag trots värmen. Jag bestämde mig för att åka till arbetsförmedlingen för att lämna det där jävla pappret som jag är så less på. Har även upptäckt att jag fyllt i fel varje gång. hahah får väl börja göra rätt nästa gång jag ska fylla i.. Men nu slipper jag ha det där pappret på mitt samvete i några veckor iallafall, skön..t! Sedan tog jag en powerwalk hem i värmeböljan, trodde jag skulle dööööö för att det var så varmt. Tog ungefär 1 timme innan jag fick tillbaka vanliga tempen i kroppen. Har även ringt kommunen angående jobb så nu känner jag mig ganska nöjd ändå :)

Har även hunnit med att träna den andra sessan för Lotta också. Hon gör fina framsteg tycker jag, så det är kuuult:) Sedan var det ju raka spåret hem till säsongsavslutningen av Desperate. Förstår inte hur jag ska överleva tisdagarna hädanefter. :(



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0