Allt som jag känner

Ja vilka små AS det finns alltså, alldeles för många som är alldeles för nära. Men det är ju inget man ska lägga ner tid och energi på så vi hoppar över det nu tror jag :) Men dock var det värt att nämna iallafall.

Har varit i stallet och fixat med corsa lite, hon fick vila igår så idag var det dags att röra på fläsket igen. Hon börjar kännas jättefin nu, så jag hoppas verkligen att Michel kommer med ett positivt besked nästa gång vi åker till Örebro. För er som inte vet har hon ju varit skadad sen november och vi har inte tävlat på ett halvår. Känns helt sjukt nu när jag tänker efter hur längesen det verkligen var. Det börjde med att hon vrickade sig, men sen hände något mer också som ingen vet. Vi har varit på kliniken massvis med gånger och olika har tittat på henne men inte hittat något fel. Efter några veckor kom det en specialist som använde sig av ultraljud och han hittade tillslut ett fel i kronleden som sitter strax ovanför hoven. Vi fick åka till honom i Örebro, och dit kommer en annan specialist som är från Belgien. Han är bara i sverige var 6e vecka, så vi har varit där 2 gånger nu och ska dit en 3e gång snart, förhoppningsvis nästa vecka. Jag hoppas verkligen det är sista gången vi behöver åka dit.. 

Nu har jag gjort mig iordning liiite för tidigt eftersom att dejten på stan blev lite framskjuten. Så här sitter jag, med det bästa tidsfördrivet :) Är ledig hela den här helgen också vilket känns lite konstigt. Det är som att man har all tid i världen, så det räcker och blir över. Har ju varit ledig två helger i rad så nu vill jag jobbbba!!! Men får helt enkelt vänta tills nästa helg, då ere jobb för hela slanten.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0