Tisdag

Tack Gud för att natten är över. Somnade vid 12 och sedan vaknade jag 02.30, skitroligt var ju det. Var typ hur förvirrad som helst när jag vaknade också, visste liksom inte vad det var med mig förutom att jag hade ont i halsen. Jag gick upp efter ett X antal försök till att sova. La mig i soffan nere och till slut måste jag däckat efter någon timme för jag vaknade vid 8 igen. Knarkade i mig mina piller och åt en halv smörgås så det var ju framsteg!:)

Sedan kom mallan och hämtade upp oss så åkte vi till stallet och pratade med Bengt från tidningen, tog även kort till imorgon. Så hoppas att det inte är en alltför ful och risig bild, ser ju inte skitpigg och fräsch ut i detta skick. Men pållarna och malla va härliga iallafall hehe. Sedan lämnade vi in lastbilen på service eller något sånt, och köpte med mat på hemvägen. Hallelujah-moment att få äta donken, eller iallafall kött av något slag. Äter dock lika fort som en snigel tar sig framåt men det va njutning på hög nivå! Möööms.

Nu ligger jag i soffan och ser tv, ska till stallet snart och fixa cesse inför träningen som är kl 20. Mallan är pilot idag eftersom jag är dålig men jag ska försöka vara kvar i ridhuset och titta, så jag hoppas plutten sköter sig idag:) känner mig piggare så det ska nog gå bra, får klä på mig varmaste kläderna.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0