6/3-2015

Tänkte faktiskt inte att jag skulle gå upp sådär jättetidigt imorse, men så blev det i alla fall. Jag åkte ut till stallet och red på Norma först. Hon vilade igår så var lite småjobbig idag, men det blev bättre på slutet så jag ska inte klaga :) Man är väl inte i topptrim på morgonen heller i och för sig så jag ska nog inte bara skylla på henne. Sedan red jag Alice och eftersom jag ska tävla på söndag så hoppade jag lite idag. Självklart trampade hon av sig en framsko mitt under passet men som tur var så var det en på gården som kunde slå på den direkt så jag kunde fortsätta rida. Det gick bra förutom att hon nockade mig en gång så jag fick en liten fläskläpp. Lite helgfin liksom. Inte alls lika springig efter hindren nu när jag har ett mildare bett så det är såå skönt att saker och ting äntligen faller på plats.
 
Sedan när jag kom hem hade freddan gjort iordning brunch då han var ledig idag. Perfekt! Sedan hämtade jenny upp mig så åkte vi till skolan och slipade lite på en uppgift som vi ska lämna in den 24 mars. Börjar bli lite stressad av skolan nu för det är ganska mycket och stora arbeten som ska göras. Men det ska nog gå bra hoppas jag.
 
Nu sitter jag och väntar på att det ska bli mörkt ute så jag kan ta mig ut på en springtur. Vill helst inte vistas i ljus nu när jag har så dålig kondition he he he...
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0